SmartCash Retail Management System


SmartCash Retail Management System

SmartCash Retail Management System produs de Magister Software reprezinta o platforma software specializata pentru managementul de magazin (in special magazine mici si mijlocii).

Firma Fisc Consulting SRL face parte din reteaua de Parteneri Autorizati Magister Software din anul 2009 fiind responsabila de comercializarea solutiilor SmartCash RMS in Transilvania.

In calitate de Partener Autorizat, compania noastra urmeaza training-uri specializare anuale pentru ofertarea,comercializarea si implementarea solutiilor SmartCash RMS, respectand modelul standardizat impus de Magister Software si valabil in intreaga retea de parteneri.

SmartCash Retail Management System produs de Magister Software reprezinta o platforma software specializata pentru managementul de magazin (in special magazine mici si mijlocii).
Pachetul software inovativ include toate componentele necesare pentru un nivel ridicat de automatizare a vanzarilor folosind sisteme POS sau case de marcat si ofera puternice unelte software pentru gestiunea sau controlul unui magazin individual sau a unui lant de magazine.

Constructia modulara a componentelor bazata pe o platforma SQL si un server open source ultraportabil permit modelarea sistemului dupa cele mai variate cerinte, sistemul fiind aplicabil unei palete largi de tipare de magazine. Adaptabilitatea si scalabilitatea sistemului informatic SmartCash Retail Management System la necesitatile organizatorice si functionale crescande ale unui magazin reprezinta o garantie a investitiei dvs. pe termen lung.

Iata numai cateva dintre avantajele sale majore:

Operarea cu viteza ridicata si tranzactionarea in timp real a stocului
Operarea online a stocului cu generarea on-the-fly a documentelor
Interogarea in timp real a bazei de date din magazin din orice magazin al retelei
Instalare rapida si utilizare usoara chiar si de personal necalificat
Integrare ridicata cu produse software complementare (contabilitate, ERP-uri, business intelligence)
Interoperabilitate cu majoritatea echipamentelor retail existente pe piata din Romania
Raportarea datelor de la magazinele din retea intr-o locatie unica in scopul prelucrarii unificate a acestora

SmartCash RMS este compus dintr-un set de aplicatii (componente) ce permit:

  • efectuarea operatiilor de control in timp real al vanzarilor; asigura organizarea receptiei de marfa si a tuturor operatiilor de stoc si gestiune magazin, precum si suportul logistic pentru etichetarea si catalogarea pe flux a marfii; mai asigura relatia magazinului cu furnizorii, si conectarea magazinului la lanturi de magazine integrate.
  • efectuarea vanzarilor utilizand echipamente de tipul terminalelor POS cu imprimanta fiscala prin interogarea directa a server-ului central cu controlul in timp real al stocului.
  • efectuarea vanzarilor utilizand echipamente fiscale de tipul caselor de marcat online prin interogarea directa a bazei de date centrale.
  • interfatarea in timp real echipamentelor portabile de tipul terminalelor mobile radio cu baza de date centrala in scopul consultarii de pe teren a situatiei de pe server-ul central.
  • interfatarea cu verificatoarele de preturi amplasate in magazine.
  • conectarea platformei SmartCash RMS cu aplicatii terte sau sisteme de centralizare a datelor.
  • agregarea unificata a informatiei din retea si permite obtinerea instantanee de analize si rapoarte n-dimensionale.
  • managementul web al clientilor si ofera printr-o interfata web acces la scheme complexe de fidelizare.

In calitate de Partener Autorizat al Magister Software va putem furniza solutii complete la pachet, preconfigurate, specializate exact pentru necesitatile magazinului dvs. Oferta de echipamente poate cuprinde sisteme POS (sau case de marcat), cititoare de coduri de bare, statii de backoffice, terminale mobile de achizitie date, cantare digitale, care impreuna cu aplicatiile platformei SmartCash RMS ajung la client preinstalate, preconfigurate, testate, ambalate si etichetate.

Pentru mai multe detalii despre solutiile SmartCash RMS consultati: http://www.magister.ro/

SmartCash Shop este aplicatia cheie din pachetul software SmartCash Retail Management System.

Programul asigura toate functionalitatile necesare intr-un backoffice de magazin, fiind responsabil de organizarea magazinului, de controlul fluxului de marfa din momentul intrarii in magazin si pana la iesirea prin punctele de vanzare si de interactiunea cu celelalte magazine in cazul unui magazin conectat intr-o retea.

Prin functiile proprii sau prin intermediul diferitelor extensii si aplicatii conexe, programul software SmartCash Shop pune la dispozitia managerului de magazin in timp real toate informatiile legate de functionarea magazinului.

Dezvoltat pe o arhitectura client-server, folosind cea mai noua generatie a serverului open source SQL Firebird, SmartCash Shop poate functiona in configuratii extrem de diverse de magazin, de la magazine foarte mici pana la supermarket-uri organizate in regim multistatie.

Functionalitati principale:

Administrarea nomenclatoarelor cu un numar nelimitat de produse;
Controlul integrat al preturilor si al marginii comerciale;
Monitorizarea si controlul vanzarilor prin terminale POS sau prin case de marcat online;
Automatizarea completa a tuturor proceselor de achizitie de date;
Gestiunea in timp real a stocurilor, cantitativ-valoric;
Managementul relatiei cu furnizorii si cu clientii (incasari, plati, termene de pata, etc);
Generarea tuturor documentelor primare, a raportului de gestiune si a registrului de casa;
Generarea de analize si rapoarte amanuntite pentru toate activitatile derulate in magazine;
Integrarea cu reteaua proprie de magazine;
Interconectarea cu sisteme informatice externe (Contabilitate, ERP, eCommerce, PrePay);

SmartCash POS este aplicatia din pachetul software SmartCash Retail Management System responsabila cu efectuarea vanzarilor folosind imprimante fiscale sau case de marcat fiscale utilizate in acest regim.

Programul asigura desfasurarea procesului de vanzare cu amanuntul in orice tip de magazin si include multiple interfete de vanzare specifice profilului magazinului respectiv.

Programul este proiectat sa opereze pe sisteme cu interfata touchscreen sau pe terminale dotate cu tastatura si display clasic. Lansata pe piata in anul 2003, aplicatia a fost proiectata de la bun inceput pentru operare facila prin intermediul ecranelor senzitive. De-a lungul anilor de dezvoltare continua aplicatia a fost integrata cu multiple echipamente fiscale, ingloband functii de vanzare, fidelizare si control al numerarului.

Programul SmartCash POS poate opera in mai multe regimuri de lucru, functionarea cea mai avansata si mai raspandita fiind in modul online, conectat direct la baza de date a magazinului. In acest mod sistemele dotate cu SmartCash POS tranzactioneaza in timp real stocul magazinului.

Nevoia de securitate tranzactionala si de control absolut al vanzarilor, efectuate la o cadenta ridicata, a dus la implementarea de mecanisme avansate de double-buffering. Acestea permit reluarea activitatii de vanzare prin sistemul POS in orice conditii de intrerupere, fara pierderea de tranzactii, garantand interitatea datelor salvate in orice conditii.

Functionalitati principale:

Vanzarea cu amanuntul cu emiterea bonului fiscal la imprimante fiscale sau case de marcat fiscale utilizate in acest regim;
Efectuarea automatizata a vanzarii produselor folosind unul sau mai multe cititoare de coduri de bare;
Efectuarea vanzarilor prin metode alternative cum ar fi cautarea sau selectarea din palete de butoane predefinite;
Controlul casierilor sau a vanzatorilor pe schimburi sau inchideri;
Generarea rapoartelor fiscale X si Z si a celor periodice;
Aplicarea programelor de fidelizare a clientilor, identificati cu card magnetic sau cod de bare;
Emiterea de facuri fiscale la bon fiscal;
Incasarea automata a comenzilor de livrare emise in magazin;
Incasarea cu diverse forme de plata, inclusiv tichete valorice;
Automatizarea operatiilor de incasare si control a numerarului.

SmartCash Mobility este suita de aplicatii din pachetul software SmartCash Retail Management System responsabila cu colectarea mobila de date.

Programele asigura efectuarea inventarelor mobile, a receptiilor de marfa si a transferurilor, a preluarii comenzilor pe teren, precum si operatii de verificare de raft sau etichetare mobila, cu ajutorul dispozitivelor de tip terminal mobil.

Din punct de vedere hardware, sistemul de inventariere e compus din terminale mobile conectate printr-o retea wireless LAN la serverul central de magazin. Sistemul astfel configurat reprezinta cea mai performanta si scalabila solutie pentru colectarea mobila de date in timp real, oferind pe ecranul utilizatorului mobil informatii de acuratete ridicata. Incepand cu versiunea pentru Android, accesul la serverul central de magazin se poate face si din internet, folosind comunicatii de date 3G.

Solutia SmartCash Mobility are doua componente software: SmartCash Mobility Server si SmartCash Mobility Client.

SmartCash Mobility Server este un program care ruleaza pe un calculator din backoffice. De aici se definesc optiunile valabile pentru toate terminalele mobile. In timpul achizitiei de date informatia este preluata de la cealalta componenta, SmartCash Mobility Client, instalata pe fiecare terminal mobil, ce capteaza informatiile si le transmite spre baza de date prin intermediul serverului.

SmartCash Mobility Client ruleaza pe terminale mobile iData, dotate cu un sistem de operare Android 4, capabile de comunicatie 3G.

Functionalitati principale:

Inventarierea mobila de marfa prin scanarea produselor sau prin introducere manuala;
Receptia de marfa de la furnizori direct pe rampa de descarcare;
Validarea receptiilor de marfa de la alte magazine proprii din retea;
Culegerea retururilor de marfa catre furnizori direct pe raft;
Culegerea mobila a transferurilor de marfa catre alte magazine din retea;
Culegerea mobila a comenzilor de livrare de produse pentru achitarea lor ulterioara prin casa de marcat sau prin facturare la punctele de incasare;
Culegerea mobila a comenzilor de aprovizionare de la furnizori (doar versiunea pentru Android);
Verificarea de raft a produselor (preturi, stoc instantaneu, etc);
Listarea etichetelor de raft direct de pe terminalul mobil;

SmartCash Check este aplicatia din pachetul software SmartCash Retail Management System responsabila cu verificarea interactiva de pret.

Programul asigura conectarea verificatoarelor de pret dintr-un magazin la baza de date centrala a magazinului, de unde furnizeaza informatiile solicitate in timp real.

Din punct de vedere hardware, sistemul de se bazeaza pe terminale ScanTech ID, in diferite variante de dotare, conectate prin intermediul retelei locale LAN la serverul SmartCash Check.

Terminalele sunt dotate cu cititor de coduri de bare laser sau long range CCD si permit afisarea denumirii si a pretului produsului scanat.

Functionalitati principale

Asculta verificatoarele de preturi amplasate in magazin la on port TCP prestabilit;
Furnizeaza la cerere verificatoarelor de preturi amplasate in magazin informatii din baza de date a magazinului;

SmartCash Netbridge este o componenta esentiala a pachetului software SmartCash Retail Management System atunci cand acesta este utilizat intr-o retea de magazine. Netbridge asigura agregarea centralizata in diverse formate a tuturor tranzactiilor provenite din reteaua de magazine.

Programul este de asemenea gandit si ca o interfata universala automata intre furnizorii de aplicatii complementare (contabilitate, ERP, eCommerce) si retele de magazine ce ruleaza platforma SmartCash RMS.

Intr-o retea SmartCash toate magazinele functioneaza independent unul de celalalt din punct de vedere operational, tranzactionand fiecare in cate o baza de date proprie. Magazinele efectueaza raportari ale activitatilor curente catre centrala de magazine. Pentru o fiabilitate ridicata si costuri minime ale infrastructurii de comunicatie transferul de date se face prin reteaua internet folosind protocolul FTP.

Rolul programului SmartCash Netbridge este acela de a consulta serverele retelelor de magazine SmartCash si de a aduce in mod controlat datele de pe acestea in locatia in care se face prelucrarea lor. Practic SmartCash Netbridge reprezinta o aplicatie care asigura integrarea oricarei platforme software complementare, fie ea de contabilitate, analiza de date, eCommerce sau ERP cu retelele de magazine SmartCash RMS.

Functionalitati principale:

Permite definirea unei liste de retele de magazine monitorizate;
Asigura verificarea la intervale de timp prestabilite a datelor centralizate pentru fiecare retea de magazine;
Transfera datele de pe serverele de retea de magazine intr-o locatie sau pe un server de date predefinit;
Poate efectua prelucrarea si exportul acestora in formate diferite: SAP iDoc, EDI sau DBF, MSSQL;
Asigura validarea fiecarui pachet de date si garanteaza consistenta datelor agregate;
Asigura implementarea unei politici unitare de securitate a transferurilor de date corespunzator cu cea a fiecarui client in parte;
Transmite automat cereri de retransmitere raportare catre magazinele la care au fost constatate erori;
Transmite alerte prin email catre administratorii retelelor de magazine sau catre administratorul central in cazul in care s-au produs disfunctionalitati (raportari lipsa);
Salveaza intr-un singur log toata activitatea;
Poate fi instalat cu usurinta pe orice sistem fara a necesita multe resurse.

SmartCash Lynx este aplicatia din pachetul software SmartCash Retail Management System responsabila cu sincronizarea automata a datelor in retele de magazine SmartCash.

Atent la orice modificare efectuata intr-un magazin sau la centrala de magazine, SmartCash Lynx asigura transferul in fundal al tuturor tranzactiilor sau actualizarilor in cadrul retelei de magazine fara interventia utilizatorilor.

SmartCash Lynx completeaza paleta de functionalitati ale platformei software cu posibilitatea automatizarii complete a transferului de date in retele de magazine. SmartCash Lynx foloseste aceeasi tehnologie robusta de transfer a datelor in retele de magazine specifica platformei SmartCash RMS. Redundanta si coerenta tranzactionala a datelor transferate in reteaua de magazine au fost obiectivele principale avute in vedere la dezvoltarea acestei aplicatii.

Folosirea SmartCash Lynx este recomandata tuturor retelelor de magazine de dimensiune medie sau mare, centralelor de magazine si punctelor de interfata intre lanturi de magazine si solutii terte de tip eCommerce sau ERP.

Functionalitati principale:

Transmiterea automata a tuturor modificarilor operate si validate din nomenclatorul central de articole in lantul de magazine;
Transmiterea automata a schimbarilor de pret sau de politica comerciala din centrala de magazine catre lantul de magazine;
Propagarea actualizarilor de clienti, furnizori sau magazine intr-o retea de magazine;
Transmiterea automata catre centrala de magazine a tuturor tranzactiilor comerciale operate in magazine la terminale POS sau case de marcat;
Transmiterea automata catre centrala de magazine a tuturor operatiilor efectuate in magazine;
Integrarea la nivel de headoffice cu solutii ERP terte, si primirea automata de actualizari de nomenclatoare primare de la un sistem ERP extern;
Monitorizarea operatiilor de transfer de date si semaforizarea operatiilor de retransmitere de date in cazul erorilor de comunicatie;
Alertarea prin e-mail a administratorului de retea;

SmartCash Everywhere reprezinta un set de aplicatii de tip serviciu, incluse in pachetul software SmartCash Retail Management System, responsabile cu interactiunea in timp real cu o retea de magazine.

Instalate in centrala de magazine, serviciile SmartCash Everywhere asigura suportul pentru accesul la informatiile globale ale retelei de magazine.

SmartCash Everywhere include doua tipuri de servicii de retea:

SmartCash Everywhere Standard Server, destinat utilizatorilor din cadrul unei retele SmartCash RMS
SmartCash Everywhere REST Server, destinat integrarii in timp real a unei retele de magazine SmartCash RMS cu aplicatii terte

Serviciul Everywhere Standard, este dezvoltat pornind de la cerintele de inalta disponibilitate si viteza ridicata de raspuns, necesare in procesul operational din orice magazin. Din acest motiv el este implementat sub forma unui serviciu TCP de retea. Acest serviciu este integrat in modul cel mai intim in cadrul aplicatiilor SmartCash Shop, SmartCash POS sau SmartCash Lynx instalate in magazinele dintr-o retea, furnizand informatii de timp real despre modul de functionare al retelei in orice locatie de utilizare.

Serviciul Everywhere REST, este implementat ca un serviciu web public REST, folosind o sintaxa JSON pentru transferul de date. Tehnologia ultramoderna integrata in acest serviciu favorizeaza integrarea simpla si rapida a oricaror aplicatii terte cu o retea de magazine SmartCash RMS. Exemplele de integrare pornesc de la solutii ERP complete pana la site-uri eCommerce cuplate in timp real cu reteaua de magazine. Acest serviciu este implementat pe un protocol standard HTTP/HTTPS.

Ambele servicii sunt implementate ca servere independente, fara a necesita alte servere web (IIS, APache, etc) sub care sa ruleze.

Functionalitati principale SmartCash Everywhere Standard Server

Interogarea in timp real a stocurilor instantanee din magazinele conectate la o retea SmartCash;
Interogarea in timp real a vanzarilor sau incasarilor curente de pe orice POS dintr-o retea SmartCash;
Intermediaza actualizarile in timp real a stocului instantaneu si a vanzarilor curente dintr-o retea de magazine;
Intermediaza adaugarea sau modificarea unitara a clientilor din orice magazin din retea
Asigura servicile de baza, de acces rapid la orice informatie legata de datele unei retele de magazine pentru clientii din magazine;
Asigura accesul la aplicatiilor mobile la datele unei retele de magazine SmartCash;
Functionalitati principale SmartCash Everywhere REST Server
Sincronizarea nomenclatoarelor de produse si preturi cu aplicatii terte;
Sincronizarea nomenclatoarelor de clienti cu aplicatii terte;
Sincronizarea nomenclatoarelor de magazine cu aplicatii terte;
Sincronizarea nomenclatoarelor de furnizori cu aplicatii terte;
Accesul aplicatiilor terte la orice document emis in reteaua de magazine SmartCash;
Accesul aplicatiilor terte la informatii consolidate legate de reteaua de magazine;
Accesul aplicatiilor terte la stocul instantaneu din reteaua de magazine;
Transmiterea de catre aplicatiile terte de comenzi de livrare catre reteaua de magazine SmartCash;
Actualizarea informatiilor de stare pentru comenzile de livrare catre aplicatiile terte;

SmartCash Fidelity este componenta software necesara pentru implementarea de scheme complexe de fidelizare a clientilor in retele de magazine ce folosesc SmartCash Retail Management System.

Programul completeaza modelul simplu de gestionare a clientilor inclus in programul SmartCash Shop si permite implementarea de politici ample de fidelizare a clientilor asigurand managementul unificat al acestora.

SmartCash Fidelity este dezvoltat cu o interfata web, accesibila prin orice browser modern. Accesul utilizatorilor la interfata web se poate face din orice magazin sau locatie din retea in vederea vizualizarii, modificarii sau completarii datelor despre clienti. Datele se pot completa online de catre operatorul din magazin direct pe baza de date centrala.

Prin intermediul aplicatiei web utilizatorii pot defini un numar nelimitat de campuri personalizate atasate fiecarui client din baza de date, in functie de nivelul de acces al fiecarui utilizator. In acest mod se poate culege orice tip de informatie despre client.

Implementarea politicilor de fidelizare se bazeaza pe utilizarea unor tipare predefinite de fidelizare. Bazandu-se pe tiparul de fidelizare ales, utilizatorii isi pot crea interactiv campanii de fidelizare si pot genera automatizat pachete de clienti bazate pe carduri de fidelitate.

SmartCash Fidelity functioneaza in stransa legatura cu programul SmartCash NetBridge care asigura unificarea informatiilor de vanzare pentru fiecare magazin in parte si cu programul SmartCash Lynx pentru transmiterea automata a informatiilor despre clienti intr-o retea de magazine.

Functionalitati principale:

Crearea de campanii de fidelizare;
Crearea si personalizarea de programe de fidelizare, in cadrul fiecarei campanii de fidelizare;
Gestionarea unificata a bazelor de date de clienti afiliati la programe de fidelizare;
Completarea informatiilor standard legate de clienti cu campuri personalizate de date (varsta, sex, ocupatie, regiune, etc) necesare in studii de marketing ulterioare;
Centralizarea si actualizarea soldurilor acumulate de fiecare client;
Culegerea de date demografice despre fiecare client direct in magazine odata cu inmanarea cardului de fidelitate;
Controlul si verificarea parametrilor programelor de fidelizare prin rapoarte specializate;

Oxygen este un modul destinat analizelor dinamice dezvoltat pe platforma QlikView

Implementarea acestor analize se poate face in 3 variante :

1. Oxygen Small Business
2. Oxygen Enterprise
3. Oxygen Live

Oxygen Small Business

Destinat clientilor mici si medii, cu retele de magazine cu maximum 30 de locatii, Oxygen Small Business asigura unificarea informatiilor pe o statie unica, amplasata la centrala de magazine. Aceasta versiune se recomanda companiilor mici, in care administrarea retelei se face de la o singura statie de lucru, cu personal redus ca numar. Pentru a implementa aceasta versiune, alaturi de Oxygen sunt necesare urmatoarele componente software, impreuna cu dotarea hardware necesara.

Platforma software minima necesara pentru a putea instala Oxygen Small Business pe o statie de lucru este:

Microsoft Windows 7 32/64 Bit
QlikView Enterprise
Pentru detalii privitoare la costurile suplimentare de licentiere, apelati la unul din consultantii nostri.

Oxygen Enterprise

Destinat clientilor cu structura organizationala puternic dezvoltata, varianta Oxygen Enterprise permite controlul absolut asupra lanturilor de magazine. Obiective prioritare in cazul acestor clienti, sunt: capacitatea de administrare proprie a sistemului si aceea de a putea extinde si dezvolta intern setul de analize cu altele necesare. Pentru a implementa aceasta versiune, alaturi de Oxygen sunt necesare componente software de tip server impreuna cu dotarea hardware necesara.

Intr-un singur ecran, managerul vizualizeaza situatia live a lantului de magazine indiferent de marimea sa.Platforma software minima necesara pentru a putea instala Oxygen Enterprise este:

Windows 2008 Server 64 Bit
Microsoft SQL Server 2008 `R2 64 Bit,
QlikView Server.
Alaturi de componenta software, este necesara o dotare hardware moderna, capabila sa faca uz de platformele de procesare pe 64 de biti.

Datorita multitudinii de configuratii posibile si a complexitatii acestei solutii, este necesara analiza prealabila in echipe mixte de implementare.

Oxygen Live

Portalul Oxygen Live se adreseaza miilor de utilizatori ai platformei SmartCash RMS, punand la dispozitia acestora cea mai moderna tehnologie de analiza si bussines inteligence, la costuri de neimaginat pana acum.

Prin conectarea magazinelor cu noua platforma de analize, managerii lanturilor de magazine, indiferent de dimensiunea lor, pot avea acces instantaneu, de oriunde si de pe orice platforma mobila la situatia detaliata a magazinelor.

Folosind tehnici drill down n-dimensionale, multumita tehnologiei de procesare instantanee a datelor denumita in memory processing, in cateva secunde, pornind de la situatia generala se pot identifica problemele operationale aparute pana la nivelul cel mai de jos, a simplului operator de magazin.

Cu noul serviciu cloud SmartCash Gateway furnizorii si comerciantii din Romania vorbesc pe aceeasi limba. Comerciantii se aprovizioneaza usor, furnizorii livreaza eficient, iar ambii fac economie de bani si timp.

SmartCash Gateway pentru Producatori

Scurteaza distanta dintre produsele tale si unitatile comerciale de desfacere!

Peste 6000 de magazine din toata tara care folosesc platforma SmartCash Retail Management System asteapta produsele tale. Serviciul cloud SmartCash Gateway, bazat pe tehnologie de ultima generatie, permite conectarea, transmiterea si transferul rapid al comenzilor de aprovizionare si a livrarilor de marfa de la producatori.

Costurile de integrare cu retailerii sunt minime, avand in vedere implementarea serviciului de sincronizare in structura de baza a fiecarui magazin care utilizeaza programul SmartCash Shop. Alatura-te si tu comunitatii de furnizori pentru utilizatorii SmartCash RMS.

Mii de magazine din tara sunt pregatite sa se aprovizioneze cu produsele tale!

SmartCash Gateway pentru Distribuitori

SmartCash Gateway permite fortei tale de vanzari sa se concentreze pe promovarea portofoliului de produse, si mai putin pe partea de colectare a comenzilor de aprovizionare. Folosind noul serviciu, transmiterea comenzilor de aprovizionare direct catre departamentul tau de livrari este complet automatizata pentru cei peste 6000 de comercianti care folosesc programul SmartCash Shop in magazinele lor.

In plus, daca te integrezi cu serviciul cloud SmartCash Gateway, vei reduce semnificativ costurile de procesare a comenzilor, de distribuire a acestora pe puncte de livrare si vei propaga rapid diversele promotii catre comercianti. Costurile tale de integrare sunt minime, avand in vedere implementarea serviciului de sincronizare in structura de baza a fiecarui magazin care utilizeaza programul SmartCash Shop. Alatura-te si tu comunitatii de furnizori pentru utilizatorii SmartCash RMS.

Concentreaza-te pe promovare si automatizeaza preluarea comenzilor de livrare!

SmartCash Gateway pentru Comercianti

Cu SmartCash Gateway, comerciantii si furnizorii vorbesc pe aceeasi limba. Adio zile intregi de munca pentru editarea unei comenzi de aprovizionare! De acum, comenzile de aprovizionare generate automat in programul tau SmartCash Shop vor ajunge instantaneu la furnizorii tai.

Daca utilizezi SmartCash Retail Management System de acum te poti conecta cu un numar nelimitat de furnizori. Schimbul de date dintre tine si furnizori se realizeaza in mod transparent, in fundal, prin serviciul cloud SmartCash Gateway, bazat pe tehnologie de ultima generatie. Abonandu-te la SmartCash Gateway, vei accelera procesarea comenzilor de aprovizionare si a livrarilor de marfa de la furnizori.

Costurile sunt minime, avantajele sunt maxime! Vei economisi timp si bani si vei gestiona mult mai bine aprovizionarea magazinului sau retelei tale.

Ce mai astepti? Cu serviciul SmartCash Gateway, te conectezi la un numar nelimitat de furnizori pentru ca aprovizionarea magazinului tau sa fie floare la ureche!

SmartCash Gateway pentru HoReCa

Cu serviciul SmartCash Gateway, te vei bucura de avantajele unei aprovizionari eficiente, intocmai ca in retail. Alege intelept cel mai bun furnizor pentru produsele de care ai nevoie si nu iti lasa niciodata stocul descoperit.

Daca folosesti in locatiile tale solutia SmartCash Retail Management System, te poti sincroniza de acum cu un numar nelimitat de furnizori, schimbul de date realizandu-se in mod transparent, in fundal, prin serviciul cloud SmartCash Gateway, bazat pe tehnologie de ultima generatie. Daca te abonezi la SmartCash Gateway, vei spune adio intarzierilor in procesarea comenzilor de aprovizionare si a livrarilor de marfa de la furnizori.

Depaseste asteptarile clientilor, aprovizionandu-te eficient!