Programul Operaţional Sectorial “Creşterea Competitivităţii Economice”
-co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

“Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

“Eficientizarea sistemelor interne prin implementarea unor sisteme informatice la S.C. FISC CONSULTING S.R.L.”

PROIECT COFINANTAT PRIN FONDUL EUROPEAN DE DEZVOLTARE REGIONALĂ

Pentru informatii detaliate despre celalalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

“Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei”

 

Cluj-Napoca, 19.08.2013

S.C. FISC CONSULTING S.R.L cu sediul central în Cluj-Napoca, str. Fântânele, nr. 1, ap. 94, judetul Cluj derulează, începând cu data de 19.08.2013, proiectul “Eficientizarea sistemelor interne prin implementarea unor sisteme informatice la S.C. FISC CONSULTING S.R.L. “, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul pentru Societatea Informatională.

Proiectul are 2 locatii de implementare si anume: sediul central din Cluj Napoca cu adresa precizata mai sus si sediul punctului de lucru din Tg. Mures, strada Violetelor nr.5, ap.10. pe o durata de 9 luni.

Valoarea totală a proiectului este de 242.691,61 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 137.003,35 lei, din care 113.301,77 lei din FEDR si 23.701,58 lei din bugetul national. 

Obiectivul proiectului este: al proiectului este cresterea productivitătii si competitivitătii firmei prin îmbunătătirea procesului de luare a deciziilor, inovarea si modernizarea firmei prin eficientizarea managementului cu ajutorul solutiilor TIC.

 

Detalii suplimentare puteţi obţine de la: S.C. FISC CONSULTING S.R.L.

Nume persoană contact: Achim Ovidiu Viorel
Funcţie: Administrator
Tel: 0727.526.959, Fax: 0364-101-133, e-mail: ovidiuachim@softeconomic.ro