SmartCash Retail Management System


SmartCash Retail Management System produs de Magister Software reprezinta o platforma software specializata pentru managementul de magazin (in special magazine mici si mijlocii).

Firma Fisc Consulting SRL - Partener Comercial Magister Software

Firma Fisc Consulting SRL face parte din reteaua de Parteneri Comerciali Magister Software din anul 2009 fiind responsabila de comarcializarea solutiilor SmartCash RMS in aria judetelor CLUJ, MURES si BISTRITA NASAUD

In calitate de Partener Comercial, compania noastra urmeaza training-uri specializare anuale pentru ofertarea si comercializarea solutiilor SmartCash RMS, respectand modelul standardizat de vanzari impus de Magister Software si valabil in intreaga retea de parteneri.

SmartCash Retail Management System produs de Magister Software reprezinta o platforma software specializata pentru managementul de magazin (in special magazine mici si mijlocii).
Pachetul software inovativ include toate componentele necesare pentru un nivel ridicat de automatizare a vanzarilor folosind sisteme POS sau case de marcat si ofera puternice unelte software pentru gestiunea sau controlul unui magazin individual sau a unui lant de magazine.

Constructia modulara a componentelor bazata pe o platforma SQL si un server open source ultraportabil permit modelarea sistemului dupa cele mai variate cerinte, sistemul fiind aplicabil unei palete largi de tipare de magazine. Adaptabilitatea si scalabilitatea sistemului informatic SmartCash Retail Management System la necesitatile organizatorice si functionale crescande ale unui magazin reprezinta o garantie a investitiei dvs. pe termen lung.

Iata numai cateva dintre avantajele sale majore:

 • Operarea cu viteza ridicata si tranzactionarea in timp real a stocului
 • Operarea online a stocului cu generarea on-the-fly a documentelor
 • Interogarea in timp real a bazei de date din magazin din orice magazin al retelei
 • Instalare rapida si utilizare usoara chiar si de personal necalificat
 • Integrare ridicata cu produse software complementare (contabilitate, ERP-uri, business intelligence)
 • Interoperabilitate cu majoritatea echipamentelor retail existente pe piata din Romania
 • Raportarea datelor de la magazinele din retea intr-o locatie unica in scopul prelucrarii unificate a acestora

SmartCash RMS este compus dintr-un set de aplicatii (componente) :

 • : permite efectuarea operatiilor de control in timp real al vanzarilor; asigura organizarea receptiei de marfa si a tuturor operatiilor de stoc si gestiune magazin, precum si suportul logistic pentru etichetarea si catalogarea pe flux a marfii; mai asigura relatia magazinului cu furnizorii, si conectarea magazinului la lanturi de magazine integrate.
 • : permite efectuarea vanzarilor utilizand echipamente de tipul terminalelor POS cu imprimanta fiscala prin interogarea directa a server-ului central cu controlul in timp real al stocului.
 • : asigura efectuarea vanzarilor utilizand echipamente fiscale de tipul caselor de marcat online prin interogarea directa a bazei de date centrale.
 • : asigura interfatarea in timp real echipamentelor portabile de tipul terminalelor mobile radio cu baza de date centrala in scopul consultarii de pe teren a situatiei de pe server-ul central.
 • : asigura interfatarea cu verificatoarele de preturi amplasate in magazine.
 • : asigura conectarea platformei SmartCash RMS cu aplicatii terte sau sisteme de centralizare a datelor.
 • : asigura agregarea unificata a informatiei din retea si permite obtinerea instantanee de analize si rapoarte n-dimensionale.
 • : permite managementul web al clientilor si ofera printr-o interfata web acces la scheme complexe de fidelizare.

In calitate de Partener Comercial al Magister Software va putem furniza solutii complete la pachet, preconfigurate, specializate exact pentru necesitatile magazinului dvs. Oferta de echipamente poate cuprinde sisteme POS (sau case de marcat), cititoare de coduri de bare, statii de backoffice, terminale mobile de achizitie date, cantare digitale, care impreuna cu aplicatiile platformei SmartCash RMS ajung la client preinstalate, preconfigurate, testate, ambalate si etichetate.

Pentru mai multe detalii despre solutiile SmartCash RMS consultati: http://www.magister.ro/